Gebruikerservaringen

Sinds de introductie van VibraCool hebben al vele patiënten profijt gehad om pijnverlichting te stimuleren bij spier, pees of gewrichtsblessures aan elleboog, vuist, enkel, knie, voorste kruisband, kuit, kaak, schouder, nek, rug, heup, plantar fasciits, jicht en andere voetklachten. Ontdek hier uit eerste hand van de gebruikers zelf hoe VibraCool heeft. Aangezien VibraCool pas sinds kort beschikbaar is in de Benelux, staan hieronder vooralsnog alleen ervaringen van patiënten uit andere landen waar het apparaat al veel langer beschikbaar is.
Ik ga niet liegen, was sceptisch.
Maar dit ding is de enige verlichting voor mijn fibromyalgiepijn. Ik hou niet van het gevoel van ijs op mijn huid, maar de trillingen helpen zowel de pijn te verminderen als het ijs minder koud te laten aanvoelen. 100% zou het iedereen met chronische pijn aanbevelen. Alle producten die ik kocht waren een uitkomst!

Azariah B., 09/09/2023

VibraCool heeft geholpen mijn kniepijn te verlichten. Zo blij dat ik iets heb gevonden dat helpt.

Nannette C., 08/29/2023

Geweldige pijnverlichting na een knieoperatie! Echt nuttig voor comfort en het verminderen van de behoefte aan pijnmedicatie.

Graham P., 02/21/2021

Ik gebruikte VibraCool en de eerste dag had ik mijn pijnstillers niet nodig na een knieoperatie.

Craig B., 02/15/2021

Ik heb dit besteld als ik een operatie aan mijn pols/hand had ondergaan. Het heeft enorm geholpen bij het herstel. Ik gebruik het nog vaak.

Susan M., 08/29/2023

VibraCool is voor mij een game changer geweest bij het behandelen van hardlopers.

Sara T., 01/14/2021

Ik gaf VibraCool aan mijn moeder om de maand voorafgaand aan haar knievervangende operatie door te komen. Toen mijn vader, die een hekel heeft aan medicijnen, vorige week een tand moest trekken, had hij dit briljante idee. Hij zei: ‘Het was gemakkelijk om het ijs op zijn plaats te houden. De zwelling was minimaal en pijnstillers waren niet nodig.’ Ga papa! En bedankt VibraCool!

Sara T., 01/14/2021

Herstellend van een uitgebreide hand-/polsoperatie en na maanden in het gips en eindeloze fysiotherapie, werd ik nog steeds geplaagd door pijn. Ik probeerde steroïde-injecties, verdovende middelen en allerlei alternatieve therapieën, maar het ENIGE dat echt werkte was VibraCool. Gebruik het polsmodel nog steeds wanneer ik doorbraakpijn heb en ik vind het geweldig dat ik het in mijn tas kan dragen voor gebruik als ik niet thuis ben. En omdat een paar pezen in mijn hand nu aangetast zijn, is het vaak behoorlijk pijnlijk om te typen….maar tien minuten VibraCool en ik kan een uur typen. Groetjes team VibraCool!

Penny P., 11/12/2021

A while back I had a bad throbbing pain in my wrist, which is a big deal for me because I work on a computer and play a few different stringed instruments. At times, the pain was enough that I had difficulty focusing on anything else. I didn’t want to take Advil around the clock, so I bought a VibraCool as a last-ditch try before making a doctor’s appointment. The VibraCool provided IMMEDIATE relief during the treatments, which I did several times a day during flare-ups. It really helped! When not using the VibraCool, I wore a wrist brace, and after a week or two, I needed neither. I also use it in the summer from time to time (without the vibration) on mosquito and chigger bites. Great product.

Brian L., 11/12/2021

Ik kan de hele dag typen nadat ik VibraCool 10 minuten heb aangebracht.

Craig B., 02/15/2021

Een apparaat voor transcutane elektrische zenuwstimulatie (TENS) is een 45 jaar oude technologie die niet goed werkt. De vibracool is een enorme stap voorwaarts in het vervangen van de nutteloze TENS-technologie. Vibracool maakt gebruik van poorttheorie – cool + vibratie om de perceptie van pijn in het centrale zenuwstelsel te overweldigen. Je hoeft niet afhankelijk te zijn van pijnstillers, die het centrale zenuwstelsel afstompen, maar niets doen om de oorzaak van de pijn te stoppen. Sterk aanbevolen.

Casey, 06/26/2020

We hoorden een podcast van de maker van dit apparaat en dachten dat we het eens zouden proberen. We waren blij met hoe goed het werkte. Zeker aan te raden.

leern1, 03/08/2020

Ik heb dit artikel voor mijn moeder gekocht. Ze gebruikt het ‘s ochtends tijdens het lezen van de krant en vindt het een geweldige manier om de dag pijnvrij te beginnen.

Recensent, 12/09/2016

Klik hier voor de volgende pagina: