MAGCELL® ARTHRO is de innovatieve therapiemethode voor het verlichten van artrosepijn

Met het magneetveldtherapieapparaat MAGCELL® ARTHRO kunt u uw artrosepijn aanzienlijk verlichten. Het aanbrengen is zeer eenvoudig en kent geen bijwerkingen.

Hier kunt u ontdekken hoe MAGCELL® ARTHRO werkt.

Succesvolle behandeling van artrose met het magneetveldtherapie apparaat MAGCELL® ARTHRO

MAGCELL® is een innovatief proces dat zelfgenezende processen stimuleert door informatie in fysieke celstructuren te transformeren. Tijdens de behandeling worden door textiel en zelfs schoenen heen uitzonderlijk sterke pulserende magneetvelden tot wel 100 mT (1000 Gauss) gecreëerd.

U kunt MAGCELL® ARTHRO direct hier in onze winkel kopen en thuis meteen gebruiken.

ÉÉN APPARAAT – VEEL VOORDELEN

Getest op basis van klinische onderzoeken

Zeer gemakkelijk te gebruiken

Geen bijwerkingen

Effectieve pijnverlichting

Mobiliteit bevorderen

Eenvoudige, locatie-onafhankelijke bediening

Visuele en akoestische functiecontrole

Inwerktijd van vijf minuten

Gemaakt in Duitsland

GEBRUIK MAGCELL VOOR…

Artrose in de knie

Artrose in de voet

Artrose in de vinger

Artrose in de schouder

Artrose in de handen

Artrose van de heup

Artrose in de duim

Artrose in de teen

Artrose in de rug

Efficiënt

MAGCELL® ARTHRO is een bijzonder handig en handzaam apparaat voor magneettherapie, zonder elektroden, die helpen bij het verlichten van pijn en het verminderen van stijfheid bij artrose

Veelzijdig

MAGCELL® ARTHRO helpt bij pijnlijke heup, knie-, hand en kaakartrose, Hallux Rigidus en Valgus, evenals andere artritische aandoeningen en zenuwpijnen – vooral in acute fasen!

Snel

MAGCELL® ARTHRO is zeer eenvoudig te gebruiken. Schakel het apparaat in met één druk op de knop en begin met de behandeling – waar u ook bent en zelfs door kleding of schoenen heen! Een behandeling duurt slechts 2x twee en een halve minuut.

 MAGCELL® ARTHRO – pijnstillende en bewegingsbevorderende effecten bij artrose 

De typische symptomen voor artrose zijn korte opstartpijnen bij inspanningen of in de ochtend bij het opstaan. Langdurige ziekte kan blijvende pijn veroorzaken. De handen, knieën, voeten en heupen worden het meest getroffen door de artrose, maar ook alle andere gewrichten kunnen worden aangetest. MAGCELL® ARTHRO magneetveldtherapie verlicht ontstekingspijn bij artrose en verhoogt daarmee de bewegingsbereidheid. 

De hoge en therapeutisch effectieve stroomdichtheden dringen  door de weefsellagen tot een diepte van 3-5 cm, strekt zich uit in de gewrichtsstructuur en behandelt rechtstreeks de defecte celfuncties, zodat de cellen zich normaliseren (regenereerd). MAGCELL® ARTHRO is een zeer effectieve, niet-invasieve en veelzijdige behandeling van artrose, die mogelijk is vanwege de herhalende en korte behandelingstijden.

Gebruik

MAGCELL® ARTHRO werkt met speciale therapieparameters die zijn bepaald in empirisch en klinisch onderzoek op het gebied van organisch elektromagnetisme.

MAGCELL® ARTHRO verlicht ontstekingspijn en verhoogt de bewegingsbereidheid.

 Vragen en antwoorden

Heeft u hebt vragen over de werkingswijze van MAGCELL® ARTHRO?

We hebben verschillende vragen
van onze klanten verzameld
en hier weergegeven.

Klik hier voor de volgende pagina: