Ervaringen van onze klanten: pijnverlichting bij artrose met MAGCELL® ARTHRO

Veel patiënten hebben reeds met succes hun artrose klachten met MAGCELL® ARTHO behandelt. Misschien bent u de volgende binnenkort? Hieronder vindt u enkele ervaringen van onze klanten.

Gebruikerservaringen

Sinds de introductie van MAGCELL® ARTHRO hebben al vele patiënten met o.a. artose en gewrichtsklachten zichzelf succesvol behandelt. Ontdek hier uit eerste hand van de gebruikers zelf hoe MAGCELL® ARTHRO heeft geholpen om de pijn bij de verschillende vormen van artrose te verminderen. Aangezien MAGCELL® ARTHRO pas sinds 2022 beschikbaar is in de Benelux, staan hieronder vooralsnog alleen ervaringen van patiënten uit Duitsland en Engeland waar het apparaat al veel langer beschikbaar is.

Ervaringsrapport: “Ik ben ervan overtuigd dat MAGCELL een groot verschil kan maken!”

Na een ongeval en diverse daaropvolgende operaties, kreeg ik zeer enstige artrose in het enkelgewricht van mijn linker  voet. De pijn was zo hevig dat ik vaak pijnstillers slik. Naast fysiotherapie en lymfedrainage behandel ik zelf het getroffen gebied nu ook meerdere keren per dag met MAGCELL. Na een paar dagen was de pijn aanzienlijk verminderd. Ik ben niet meer bang om zonder steunen te lopen. Niet alleen ik, maar ook mijn fysiotherapeut is zeer tevreden over deze ontwikkeling. Ik ben ervan overtuigd dat MAGCELL een goed hulpmiddel is, ook bij zeer ernstige artrose zoals bij het geval is. Daarnaast is het apparaat klein en handzaam wat ik erg praktisch vind. Ik zal het zeker blijven gebruiken.

 Sigrun Fensel, 49, uit Reichenschwand

Ervaringsrapport: “De pijn is veel minder!”

Ik heb al heel lang behoorlijk ernstige artrose en bijbehorende pijn in mijn vingergewrichten. Vooral na tuinieren (werk met een snoeischaar) of in de keuken (snijwerk met een mes). Nadat mijn man op een bepaald moment een MAGCELL apparaat heeft gekregen voor een bepaalde proefperiode, heb ik het zelf ook getest en mijn handen (vingers) meerdere keren per dag met het apparaat behandelt. Al na ongeveer een week merkte ik dat de pijn veel minder werd. Zelfs bij langdurige belasting, bijvoorbeeld bij het tuinieren, ben ik pijnvrij. Als ik merk dat de pijn terugkomt, behandel ik mezelf weer. De verbetering treedt dan weer zeer snel op. Samenvattend kan ik zeggen dat het apparaat voor mij succesvol is geweest bij het behandelen van pijn. Zoals ook vermeld in de beschrijving kan het apparaat artrose niet genezen en het is ook geen wondermiddel, maar verlicht de pijn aanzienlijk. Daarom zal ik MAGCELL blijven gebruiken als dat nodig is. “

Waltraud Prassenk, 63, Nürnberger Land

Ervaringsrapport: “MAGCELL doet mij goed!”

Ik heb al ongeveer tien jaar last van artrose, vooral bij de lage rugwervels (lumbale gebied) en op mijn handen. Helaas, zijn daar het afgelopen jaar de schouders aan toegevoegd. Drie maanden geleden ben ik begonnen met het gebruik van MAGCELL ARTHRO. Ik gebruik het ongeveer twee tot drie keer per dag op alle getroffen gebieden. Sinds ik met de behandeling ben begonnen, voel ik me zeker een stuk flexibeler en ben ik veel vrijer in bewegen. Ook de pijn in de lendenwervels en schouders is afgenomen. Kortom, ik kan zeggen dat het apparaat erg goed voor mij is. Voorheen gebruikte ik vooral zalfjes en crèmes, maar die deden niets. Een tijdje terug, toen het heel erg was, nam ik zelfs ook pijnstillers. Persoonlijk vind ik het beste van MAGCELL dat het een volledig onschadelijk therapie is zonder nadelige bijwerkingen, wat niet altijd het geval is bij pijnstillers.

 Monika Rechenbach-Meier, 67 jaar oud, uit Lauf an der Pegnitz in de buurt van Nürnberg 

Ervaringsrapport: “Ik loop nu meestal pijnloos!”

Door verschillende sportblessures in mijn linkerknie (kruisband, meniscus), is het gewricht zwaar beschadigd. Een gevolg van deze blessures was het ontstaan ​​van artrose, waardoor ik steeds ernstige pijn in de knie bleef houden.  Afhankelijk van de belasting, was de pijn meer of minder sterk. Soms kon ik bijna niet goed lopen. Toen heb ik via mijn fysiotherapeut de kans gekregen om MAGCELL ARTHRO uit te proberen. Afhankelijk van de tijd en zin, gebruikte ik het apparaat 1 tot 3 keer per dag op verschillende tijdstippen. Ik behandelde, zoals ook wordt beschreven, twee keer per toepassing zowel mijn linker- als rechterknie in één keer. Daarbij wil ik ook vermelden dat ik geen medicijnen heb gebruikt voor de artrose. In de eerste vier dagen van de testfase, werd de pijn erger, dus dacht ik erover om te stoppen met de behandeling. Echter, nadat ik in de beschrijving had gelezen dat dit normaal kan zijn, heb ik besloten om toch door te gaan met de behandeling. Nu, na een gebruik van drie weken, kan ik zeggen dat ik grotendeels pijnloos loop. Pas na extreme inspanning heb ik een korte tijd wat meer pijn, maar gaat ook weer snel voorbij. Over het algemeen ben ik zeer positief verrast door het resultaat van de behandeling met MACELL. Ik heb nu zelf het apparaat aangeschaft en zet de behandeling voort.

 Herbert Prassenk, 65, Nürnberger Land

Ervaringsrapport: “Het apparaat werkte meteen! “

Ik ben al meer dan 20 jaar een artrose in vrijwel alle gewrichten: tenen, knieën, heup, polsen en vingers. Ik heb al het mogelijke tegen de pijn geprobeerd, maar niets hielp echt. Fysiotherapie is erg tijdrovend en heeft mijn pijn ook niet significant verminderd. Zalven en crèmes hielpen ook niets. Als het heel erg slecht was, moest ik altijd pijnstillers slikken. Sind een paar weken behandel ik mijn artrosepijn met MAGCELL ARTHRO. Vrijwel direct na de eerste behandeling had ik al minder pijn. Na een paar uur kwam de pijn weer terug, maar dan behandel ik het gebied gewoon opnieuw. Ik kan  MAGCELL zeker aanbevelen, het is goed voor je en stimmuleert de bloedcirculatie. Voor mij is het net als warmte, wat het enige was wat ook echt heeft geholpen. Ik vind het ook fijn dat het apparaat erg makkelijk in gebruik is en makkelijk om mee te nemen is. De behandeling is snel en bespaart tijd.

 Angela Holthoff, 65, uit Lauf an der Pegnitz in de buurt van Nürnberg 

Ervaringsrapport: “Tot nu toe is de pijn nog niet teruggekeerd!”

Ik had lange tijd last van pijn in het ellebooggewricht en in de knie. Vooral ‘s ochtends was de pijn bijzonder sterk. Na verloop van tijd werd de mobiliteit steeds beperkter, wat me in het dagelijks leven zwaar belastte. In het begin werd ik behandeld met spuiten, die ook hielp. Maar slechts voor een tijdje, dan kwam pijn en stijfheid in de gewrichten terug. Daarna ben ik aan de slag gegaan met MAGCELL® ARTHO: 2 keer per dag behandelde ik de elleboog en knie. Na 2 dagen was er al een duidelijke verbetering opgetreden. Binnen een week was de pijn zelfs helemaal weg! Tot nu toe is de pijn dankzij MAGCELL niet meer teruggekeerd!

Ilse Stricker

Ervaringsrapport: “Mijn kwaliteit van leven is verbeterd! “

Sind twee jaar ben ik artrose (gediagnosticeerd met orthopedisch chirurg) in beide kniegewrichten. In de rechterknie zijn de bewegingsbeperkingen en pijn groter. In die tijd werd het voor mij steeds moeilijker om trappen te lopen. Langere wandelingen waren alleen mogelijk met het gebruik van pijnstillers. Gelukkig kwam ik in aanraking MAGCELL® ARTHO, dat ik sindsdien regelmatig heb toegepast op beide kniegewrichten. Na het starten van de therapie besefte ik al snel een enorme verbetering van de mobiliteit in beide kniegewrichten en minder pijn. Ik gebruik nu alleen MAGCELL® ARTHO, als ik weer pijn heb van het werk of langere afstanden te voet en de beweging van de kniegewrichten is niet zoals het hoort. Voor mij is de kwaliteit van het leven aanzienlijk verbeterd. Ik kan weer langere afstanden zonder medicatie. Als er weer pijn optreedt, gebruik ik het het apparaat weer gewoon. Ik wil graag nog één voordeel extra benoemen: MAGCELL® ARTHRO is lekker handzaam en gebruiksvriendelijk.

Reinhard Dümler

Ervaringsrapport: “Zelfs ‘s nachts helpt het apparaat voor een betere nachtrust”

MAGCELL® ARTHRO is geweldig! Na meer dan tien jaar te hebben gevochten tegen chronische gewrichtspijn als gevolg van artritis-psoriasis, is het een grote opluchting dat ik eindelijk een apparaat heb gevonden die de pijn vermindert. Ik gebruik het apparaat in het algemeen twee keer achter elkaar om de dag mee te beginnen en voel dan binnen een uur een vermindering van mijn artrosepijn. Ook gebruik ik het zo nu en dan gedurende de dag. Zelfs ‘s nachts, wanneer de pijn je wakker houdt, helpt het apparaat voor een betere nachtrust. Het apparaat is klein genoeg om op in mijn jaszak te doen, dus kan ik het makkelijk mee naar het werk nemen en het tijdens de lunch gebruiken. Het is heel gemakkelijk in gebruik en omdat het door kleding werkt, kan ik het overal en op elk moment gebruiken! Over het algemeen hoe ik nu veel minder pijnstillers te slikken. Ik vind het fijn ik niet meer afhankelijk ben van pijnmedicatie!

Rebecca (Engeland) 

Ervaringsrapport: “Ik hoef geen pijnstillers meer te slikken”

In mei 2018, tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van de Acupuncture Association for Chartered Physiotherapists (AACP), vroeg ik naar MAGCELL® ARTHRO. Ter plaatse kreeg ik een demonstratie van het apparaat. Zo kon ik spontaan testen of het zou helpen bij mijn artrosepijn. Na slechts 5 minuten voelde ik me opgelucht. Te goed om waar te zijn, dacht ik! Het effect stopte daadwerkelijk een paar dagen. Na een week begon de pijn opnieuw op hetzelfde niveau als vóór de korte behandeling die ik had ontvangen. Ik kocht vervolgens het apparaat en ik ben er erg blij mee. Het helpt me vooral met de pijn in mijn duim en in de rechter knie. Het helpt zelfs zo goed dat ik geen pijnstillers meer hoeft te nemen. Het apparaat is zo klein dat het gemakkelijk kan worden getransporteerd en gebruikt in vergaderingen zonder ontdekt of iemand wordt verstoord. Al met al is het een prachtig apparaat.

Paul Battersby MCSP. MSc. BSc. (England) 

Ervaringsrapport: “Ik ben zeer enthousiast over de eenvoudige behandeling!”

Sinds een verkeersongeval zo’n 20 jaar geleden, met whiplash, blessures aan de knieën, enkel en schouder, heb ik last van uitstralende pijn vanuit de nekwervels. Tot nu toe waren pijnstillers, massages fysiotherapie-oefeningen eigenlijk de enige mogelijkheid als behandeling. Toen leerde ik het kleine handige apparaat MAGCELL®ARTHRO kennen en was meteen enthousiast over het gebruiksgemak. Door het gebruik van MAGCELL®ARTHRO zijn massages en pijnstillers niet meer langer nodig.

Anoniem 

Ervaringsrapport: “Gebruik van MAGCELL® ARTHRO voor verschillende symptomen”

Artrose van de enkel en knie (chronische gewrichtsklachten)
In mijn rechter enkel en knie ontwikkelde zich artrose – als gevolg van een ongeluk, en die nam van jaar tot jaar steeds meer toe. De pijn werd gaandeweg ondraaglijk, zodat lopen of wandelen geen optie meer was. Na behandeling met MAGCELL® ARTHRO was de pijn binnen 4 weken volledig verdwenen. Sinds twee jaar sport ik regelmatig. Sindsdien zijn lopen (1 uur om de andere dag), wandelen op vakantie en skiën (voornamelijk langlaufen) geen probleem meer. En als een overbelasting merkbaar wordt door een beginnende pijn, dan zijn twee behandelingen met MAGCELL®ARTHRO vaak al voldoende en zijn de voeten en knieën weer pijnvrij en bewegelijk.

Artrose van de schouder en de knie (chronische gewrichtsklachten)
Mijn vrouw Barbara wil ook geen dag meer zonder MAGCELL® ARTHRO. Ze had een tijdje een beperkte mobiliteit en had last van artrose haar schouder en kniegwricht. Na ongeveer 2 maanden, één keer per dag, een zelfbehandeling met MAGCELL® ARTHRO is het nu vrijwel pijnloos. Bij de eerste tekenen dat de pijn weer toeneemt door overbelasting, elimineert het onmiddelijke gebruik van MAGCELL® ARTHRO op betrouwbare wijze de symptomen.

Gewrichtspijn (acuut)
Inmiddels is MAGCELL® ARTHRO ook bij acute klachten een onmisbare hulp geworden: ik doe graag handwerk en ben gewend om veel dingen zelf te doen in huis en in de tuin. Daarom heb ik een kleine werkplaats met veel technische en zwaar materieel. Het werk werd steeds moeilijker in de afgelopen jaren. De gewrichten van vingers en polsen zwollen op, werden rood en stijf bij overbelasting, ellebogen, schouders en rug deden ook pijn en soms duurde het dagen of zelfs weken voordat ik weer mobiel en pijnvrij was. Omdat een andere hobby muziek is, werd het onmogelijk voor mij om viool of piano spelen. Met MAGCELL® ARTHRO kan ik weer doen wat ik leuk vind. De gezwollen gewrichten zijn na slechts één of twee behandelingen weer helemaal klaar om te gebruiken – zelfs voor “mechanische” precisie taken.

Preventie van pijn
Ondertussen wacht ik niet meer tot er pijn, zwelling of een ontsteking optreedt: na zwaar lichamelijk werk wordt MAGCELL® ARTHRO direct gebruikt, zodat klachten in de hand en gewrichten niet eens meer ontstaan. En na een dag werken in het huis en de tuin, kan ik ‘s avonds ook gewoon nog viool spelen zonder enige beperking. Kortom, het is bijna een wonder.

Behandeling van andere soorten ontstekingen en wondgenezing
Maar de mogelijkheden van het MAGCELL® ARTHRO apparaat zijn nog lang niet uitgeput. Aangezien het niet alleen een ontstekingen remt en zwellingen verminderd, maar ook een wondhelend effect heeft, kan het met succes worden toegepast voor een snellere genezing van wonden en kleine en grote letsels, evenals ontstekingen van de amandelen en neusbijholten.

Mijn conclusie over de toepassingen
Iedereen die mijn verslag heeft gelezen, zou ook graag iets willen  weten over de praktische toepassing. Het is erg makkelijk. De behandeltijd is programmagestuurd 2½ minuten. Het begin en het einde worden aangegeven door een geluidstoon. Het apparaat ter grootte van gemiddelde volwassen hand wordt op het te behandelen gebied geplaats. Grote gewrichten zoals de knie en schouder kunnen vanuit verschillende richtingen behandeld (voor, achter, boven, onder of zijkant) en de pols of vingers van boven en onder. U kunt uw kleding aanhouden en tegelijkertijd lezen of tv kijken. Bij chronische klachten adviseren we na een behandeling van minimaal 8 weken en rustpauze van maximaal vier weken. Gedurende deze tijd kunnen echter acute klachten gewoon worden behandeld. Ondertussen hebben we twee apparaten, wat erg handig is. Uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat  MAGCELL® ARTHRO vanwege de vele mogelijke toepassingen niet alleen hoeft te worden gebruikt bij chronische klachten, maar ook bij alledaagse letsels en kwalen en is daarmee een onmisbaar apparaat  voor elk gezin. We zijn elke dag opnieuw enthousiast en ervaren een pijnvrij leven voor botten en gewrichten dankzij MAGCELL® ARTHRO. 

Dr. E. Sch.

Klik hier voor de volgende pagina:

Klinisch bewezen

MAGCELL® ARTHRO verlicht artrosisgerelateerde pijn en vergroot de bewegingsradius.

De meerderheid van de patiënten beoordeelde de therapie met MAGCELL® ARTHRO zo erg effectief. Bijwerkingen werden tijdens de behandeling niet waargenomen.

Gebruiksgemak

U kunt MAGCELL® ARTHRO op elk gewenst moment gebruiken en waar u ook bent. Een kleine instructie kan u uw arts of fysiotherapeut geven.

Dankzij de automatische behandelingstijd en een knoopbewerking kunnen geen fouten ondermijnen.

Verbeterde kwaliteit van leven

De klinische studie toonde naast een minder gevoel van pijn, een verhoogd zelfrespect, een verbeterde reflectie en verbeterde slaap.

Ervaar het zelf en test MAGCELL® ARTHRO.